Minden számít! Kevesebb Méreg - Hosszabb Élet!
  » Kezdőlap  » Regisztráció  » Kosár tartalma  » Bemutatkozás  » Elérhetőségek  » Árlista  » Blog
Blog kategóriák
Blog cimkék
Termék kategóriák
Kereső
Kifejezés:
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

"Minek szűrni ami amúgy is tiszta?"

Otthon nálunk 2013-08-29-én, az egyik pohárban a csapvíz, a másikban a tisztított víz.

Vajon melyik - melyik?
http://www.welllife.hu/

A rengeteg visszaválthatatlan ásványvizes flakonnal, melyek több évtized alatt sem bomlanak le a természetben , eszeveszetten szennyezzük a környezetünket.

A megoldás egyszerű! Szűrjük meg a csapvizünket a megfelelő minőségűre! A technikai feltételek adottak, és még anyagilag is jobban járunk mintha ásványvizet vásárolnánk!

Ha nehezen megy a gondolkodás, igyunk egy pohárral? De mit és miért?

Hogyan legyünk egészségesek lúgosítással?
Rohanó, felborult életmódunk és táplálkozásunk következménye, hogy fáradtabbak vagyunk, kevesebb az energiánk és egyre több tünet jelenik meg, amely azt jelzi, hogy valami nincs rendben. De mi történik valójában velünk? 

Az Új Biológia azt állítja, hogy minden betegség hátterében egy közös ok van, csupán egyetlen betegség létezik. Ez a test túlsavasodása, ami alapvetően a felborult életmódnak, étkezésnek és gondolkodásnak köszönhető. Ez a túlsavasodás vezet sejtszintű károsodáshoz vezet, ez produkálja azokat a tüneteket, amelyet betegségként ismerünk. Ez az elmélet, az Új Biológia dr. Robert O. Joung korunk elismert kutatójának nevéhez fűződik.

A legújabb kutatások szerint kapcsolat van a kevés folyadékfogyasztás és különböző rákok gyakoriságának az előfordulása között (vastagbél, tüdő, prosztata, húgyhólyag, vese).

Forrás: dr. Robert Young

1930-ban Charles A. Lindberg kollégájával közösen megalkották a perfúziós pumpát, mely lehetővé tette, hogy operáció alatt a testen kívülre helyezett szervek életben maradjanak. 

Ami a legtöbb orvosi diagnózisból, gyógyszerreklámból és új diéta irányzatból kimaradt, és az iskolában is elfelejtették megtanítani.

Miért hallgatnak a tankönyvek arról, mi kell a hosszú és egészséges élethez és miért tanulunk biológia órán olyan fölösleges dolgokról, mint az ostoros moszatok törzsei? Ez már maga egy érdekes és elgondolkodtató kérdés, de most inkább beszéljünk a hosszú és egészséges élet egyik titkáról, ha nem az egyik legnagyobbról.


A testünk alapvetően egészséges, karcsú, és energikus. 

Sima, rugalmas bőrrel, és gyors, éber elmével kellene rendelkeznünk. 

Ehelyett túlsúlyosak, fáradtak és nehézkesek vagyunk. 

Vajon miért?

 Betegségeink alapvetően két fő okra:

az oxigén hiányra és 

az elsavasodásra vezethetőek vissza

Egy üveg kóla, 2.5 pH savasságával valódi támadás a szervezet sav-bázis egyensúlyára. (Aktív alkotórésze a foszforsav). Ha a vér pH-ja az optimális 7.36- ról pH 7 alá esik, Ön kómába kerül és meghal.

Az egészséges életmód és az egészségmegőrzés terén sajnos gyakran feledésbe merül az elfogyasztott vizünk minősége.

Egyre több tudományos kutatási eredmény gyűlik össze, hogy a betegségek hátterében a szervezet elsavasodása áll. Az eredményeket számos orvos és természetgyógyász is elismeri. A túl sok hús és cukor fogyasztása a test-víz pH értékét savas irányba mozdítja el, amely kedvezőtlen folyamatokat indít el a szervezetben.